Protein yiyecek.
Protein yiyecek. Et ve yumurta ve protein ve demir, büyük miktarda içerir ama aynı derecede yararlı değil.
Yağlı et ve sakatat diyet 50 yıl sonra sınırlamak ya da ortadan kaldırmak gereklidir. Yalın bir kümes hayvanları ve baklagiller (soya, siyah fasulye, mercimek), onların yerini almalıdır amino asitler, mikro bir dizi içeren- ve macroelements ve Phytoestrogens, kadınlar için gereklidir.
3 - 4 kez bir hafta tüketmek yeterli yumurta. Balık, özellikle yağlı, esansiyel yağ asitleri bakımından zengin, haftada en az 3 kez diyet eklediğinizden emin olun. Omega-3 ve Omega-6 asitleri de çok sayıda ve zeytinyağı, fındık ve tohumlar alması, ancak yüksek kalori içerik nedeniyle onlara hayran için değmez. Güzel 30 g fındık ve kaşık keten yağı günlük. Gün 10 g tereyağı da izin verdi.
50 yıl sonra kilo vermek nasıl
Hidrasyon vücudun. 50 yıl sonra vücuttan su kaybı çok daha hızlı, hangi sarhoşluk, selülit ve metabolik süreçleri daha fazla yavaşlama yol açar. Kurutma önlemek için düzenli Gazlı su en az 5 bardak günde içmelisin. İdeal-bardak su yemeden önce 20-30 dakika. Daha fazla su ağırlık için yararları hakkında kaybı bu makalede bulunabilir.
Fiziksel aktivite. 50 yıl sonra daha etkili kilo vermek için diyet düzenli fiziksel aktivite ile birleştirilmelidir. Orta yük, vücut için uyarlanmış metabolizma artırmak, kardiyovasküler hastalık riskini azaltmak, kemikleri güçlendirir, canlılık artırmak, ruh hali ve uyku kalitesini artırmak. İnsanlar bu yaş kategoride gösterilir yürüyüş, İskandinav, yüzme, Bahçe, yoga da dahil olmak üzere, Bisiklet, çalışan.
Diyet menüsü
Toplam günlük kalori diyet yaklaşık 1500-1600 kcal. Bazı bölümleri daha fazla bileşik kanca avuçlarını olmalıdır. Su yanı sıra yeşil ya da bitkisel çay, bitkisel et suları, nesolodka kahve kahvaltı için izin.
1 gün
Kahvaltı: 1 dilim ekmek veya tost mozzarella ve yaprak otlar, yulaf ezmesi, portakal.
Aperatif: Apple, bir bardak yoğurt veya kefir.
Öğle Yemeği: Hindi fileto (120 g), tost, ile bir kaşık yağı ve limon suyu, domates suyu ile terbiyeli salata bir kase.
Öğleden sonra snack: bal, fındık 30 g kabak pişmiş.
Akşam yemeği: sebze salatası soya veya fasulye ile.
2 gün
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Pšonâna kahvaltı: yulaf lapası, yumurta, lahana salatası, kırmızı veya terbiyeli yoğurt.
Aperatif: 100 gr ekşi süt peynir tatlım ya da yeşil alan, meyve ile.
Öğle Yemeği: sočevičnij çorba, haşlanmış sebze çok az yağ ile.
Öğle: mozzarella peyniri, otlar ve domates tost.
Akşam yemeği: balık haşlanmış havuç, brokoli, sebze suyu, pişmiş.
3 gün
Kahvaltı: 100 gr bal veya otlar, yoğurt, peynir ekmek salatalık ve tatlı biber ile.
Aperatif: mevsim meyveleri.
Öğle Yemeği: tavuk göğsü (150 g) yeşil fasulye, fasulye, kahverengi pirinç, portakal suyu bölümünü.
Öğleden sonra snack: haşlanmış karnabahar veya herhangi bir miktarda brokoli.
Akşam yemeği: tofu sebze ile cìlnozernovogo ekmek bir dilim.
Yağlı et ve sakatat diyet 50 yıl sonra sınırlamak ya da ortadan kaldırmak gereklidir. Yalın bir kümes hayvanları ve baklagiller (soya, siyah fasulye, mercimek), onların yerini almalıdır amino asitler, mikro bir dizi içeren- ve macroelements ve Phytoestrogens, kadınlar için gereklidir.
3 - 4 kez bir hafta tüketmek yeterli yumurta. Balık, özellikle yağlı, esansiyel yağ asitleri bakımından zengin, haftada en az 3 kez diyet eklediğinizden emin olun. Omega-3 ve Omega-6 asitleri de çok sayıda ve zeytinyağı, fındık ve tohumlar alması, ancak yüksek kalori içerik nedeniyle onlara hayran için değmez. Güzel 30 g fındık ve kaşık keten yağı günlük. Gün 10 g tereyağı da izin verdi.
50 yıl sonra kilo vermek nasıl
Hidrasyon vücudun. 50 yıl sonra vücuttan su kaybı çok daha hızlı, hangi sarhoşluk, selülit ve metabolik süreçleri daha fazla yavaşlama yol açar. Kurutma önlemek için düzenli Gazlı su en az 5 bardak günde içmelisin. İdeal-bardak su yemeden önce 20-30 dakika. Daha fazla su ağırlık için yararları hakkında kaybı bu makalede bulunabilir.
Fiziksel aktivite. 50 yıl sonra daha etkili kilo vermek için diyet düzenli fiziksel aktivite ile birleştirilmelidir. Orta yük, vücut için uyarlanmış metabolizma artırmak, kardiyovasküler hastalık riskini azaltmak, kemikleri güçlendirir, canlılık artırmak, ruh hali ve uyku kalitesini artırmak. İnsanlar bu yaş kategoride gösterilir yürüyüş, İskandinav, yüzme, Bahçe, yoga da dahil olmak üzere, Bisiklet, çalışan.
Diyet menüsü
Toplam günlük kalori diyet yaklaşık 1500-1600 kcal. Bazı bölümleri daha fazla bileşik kanca avuçlarını olmalıdır. Su yanı sıra yeşil ya da bitkisel çay, bitkisel et suları, nesolodka kahve kahvaltı için izin.
1 gün
Kahvaltı: 1 dilim ekmek veya tost mozzarella ve yaprak otlar, yulaf ezmesi, portakal.
Aperatif: Apple, bir bardak yoğurt veya kefir.
Öğle Yemeği: Hindi fileto (120 g), tost, ile bir kaşık yağı ve limon suyu, domates suyu ile terbiyeli salata bir kase.
Öğleden sonra snack: bal, fındık 30 g kabak pişmiş.
Akşam yemeği: sebze salatası soya veya fasulye ile.
2 gün
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Pšonâna kahvaltı: yulaf lapası, yumurta, lahana salatası, kırmızı veya terbiyeli yoğurt.
Aperatif: 100 gr ekşi süt peynir tatlım ya da yeşil alan, meyve ile.
Öğle Yemeği: sočevičnij çorba, haşlanmış sebze çok az yağ ile.
Öğle: mozzarella peyniri, otlar ve domates tost.
Akşam yemeği: balık haşlanmış havuç, brokoli, sebze suyu, pişmiş.
3 gün
Kahvaltı: 100 gr bal veya otlar, yoğurt, peynir ekmek salatalık ve tatlı biber ile.
Aperatif: mevsim meyveleri.
Öğle Yemeği: tavuk göğsü (150 g) yeşil fasulye, fasulye, kahverengi pirinç, portakal suyu bölümünü.
Öğleden sonra snack: haşlanmış karnabahar veya herhangi bir miktarda brokoli.
Akşam yemeği: tofu sebze ile cìlnozernovogo ekmek bir dilim.
Yorumlar
Yorum Gönder