Yunanca Diyet
Yunanca Diyet
Yunanlılar mükemmel sağlık ve uzun ömürlü farklı bir sır değildir. Nadiren yeterli Yunanlılar kardiyovasküler sistem hastalıkları, o kadar sık kanser hastalıkları acı, onlar metabolizma ile hiçbir sorun var hasta olsun. Bilim adamları uzun bu "Yunan fenomeni" okudu ve bu yaşam ve Akdeniz kıyılarında bu sakinleri beslenme yolu tüm "suçluluk" sonucuna varmıştır.
Böylece, bugüne kadar, sözde "Yunan diyet", oldukça geleneksel olarak adlandırılan olabilir, çünkü aslında, hatta bir diyet değil, bir beslenme yoludur geliştirilmiştir.
Yunan diyet özellikleri
Yunan diyet, ya da daha doğrusu beslenme bir Yunan yolu, vücuda "stres" ve sağlık taviz vermeden yardımcı olur, çok sorunsuz ekstra kilo kurtulmak için. Şüphesiz, çok hızlı olmayacaktır, ama özellikle gıda almak ve gıda alımı belirli bir programa sopa, aynı zamanda zorunda değilsiniz. Böylece, böyle zayıflama fizyolojik veya doğal olarak adlandırılabilir.
Beslenme bu şekilde hoş bir bonus sadece iyi bir rakam değil, aynı zamanda cilt ve saç mükemmel durumu olacak. Herkes Yunan kadınların eski zamanlardan beri güzelliği bir kriter olduğunu bilir. Tam kadınlar arasında bulmak oldukça zordur. Genellikle, grechanky ince ve enerjik. Bu büyük ölçüde beslenme yolu katkıda bulunur.
Yunan beslenme prensipleri
Tüm gıdalar üç ana gruba ayrılabilir.
İlk ürün grubu her gün tüketilebilir olanlar içerir:
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Macaroni yüksek kalite.
Tahıl.
Fındık ve meyve.
Sebzeler ve baklagiller.
Zeytinyağı.
Düşük yağlı peynir ve ekşi süt ürünleri.
Mutlaka gaz olmadan su büyük miktarda-daha az 7-8 bardak bir gün.
İkinci grup-haftada üç-dört kez tüketilebilir ürünler:
Yumurta.
Balık ve deniz ürünleri.
Tatlı.
Üçüncü grup, haftada bir kez tüketilen ürünlerdir:
Kuşun eti.
Yağsız et.
Sonuç -ları
Bir Yunan diyet tipik bir ürün kümesi analiz ederseniz, yararlı protein kaynağı özellikle balık (deniz yağlı) ve deniz ürünleri olduğu belirginleşir. Yunanlılar tarafından tüketilen et nadiren yeterli, en iyi haftada bir kez. Kompleks karbonhidratlar çok düşkün ve büyük miktarlarda yenen tahıl ve makarnalar vardır. Yunanlılar karakteristik canlılık ve canlılık vermek. Kesinlikle tüm yemekler baharat ve yeşil büyük miktarda, aynı zamanda genel olarak vücut ve Wellness sağlığını etkileyen aromalı vardır.
Yunanlılar mükemmel sağlık ve uzun ömürlü farklı bir sır değildir. Nadiren yeterli Yunanlılar kardiyovasküler sistem hastalıkları, o kadar sık kanser hastalıkları acı, onlar metabolizma ile hiçbir sorun var hasta olsun. Bilim adamları uzun bu "Yunan fenomeni" okudu ve bu yaşam ve Akdeniz kıyılarında bu sakinleri beslenme yolu tüm "suçluluk" sonucuna varmıştır.
Böylece, bugüne kadar, sözde "Yunan diyet", oldukça geleneksel olarak adlandırılan olabilir, çünkü aslında, hatta bir diyet değil, bir beslenme yoludur geliştirilmiştir.
Yunan diyet özellikleri
Yunan diyet, ya da daha doğrusu beslenme bir Yunan yolu, vücuda "stres" ve sağlık taviz vermeden yardımcı olur, çok sorunsuz ekstra kilo kurtulmak için. Şüphesiz, çok hızlı olmayacaktır, ama özellikle gıda almak ve gıda alımı belirli bir programa sopa, aynı zamanda zorunda değilsiniz. Böylece, böyle zayıflama fizyolojik veya doğal olarak adlandırılabilir.
Beslenme bu şekilde hoş bir bonus sadece iyi bir rakam değil, aynı zamanda cilt ve saç mükemmel durumu olacak. Herkes Yunan kadınların eski zamanlardan beri güzelliği bir kriter olduğunu bilir. Tam kadınlar arasında bulmak oldukça zordur. Genellikle, grechanky ince ve enerjik. Bu büyük ölçüde beslenme yolu katkıda bulunur.
Yunan beslenme prensipleri
Tüm gıdalar üç ana gruba ayrılabilir.
İlk ürün grubu her gün tüketilebilir olanlar içerir:
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Macaroni yüksek kalite.
Tahıl.
Fındık ve meyve.
Sebzeler ve baklagiller.
Zeytinyağı.
Düşük yağlı peynir ve ekşi süt ürünleri.
Mutlaka gaz olmadan su büyük miktarda-daha az 7-8 bardak bir gün.
İkinci grup-haftada üç-dört kez tüketilebilir ürünler:
Yumurta.
Balık ve deniz ürünleri.
Tatlı.
Üçüncü grup, haftada bir kez tüketilen ürünlerdir:
Kuşun eti.
Yağsız et.
Sonuç -ları
Bir Yunan diyet tipik bir ürün kümesi analiz ederseniz, yararlı protein kaynağı özellikle balık (deniz yağlı) ve deniz ürünleri olduğu belirginleşir. Yunanlılar tarafından tüketilen et nadiren yeterli, en iyi haftada bir kez. Kompleks karbonhidratlar çok düşkün ve büyük miktarlarda yenen tahıl ve makarnalar vardır. Yunanlılar karakteristik canlılık ve canlılık vermek. Kesinlikle tüm yemekler baharat ve yeşil büyük miktarda, aynı zamanda genel olarak vücut ve Wellness sağlığını etkileyen aromalı vardır.
Yorumlar
Yorum Gönder