Ürünlerin çoğu karbonhidrat olan
Ürünlerin çoğu karbonhidrat olan
Karbonhidratlar enerji vücut için ana kaynaktır ve çoğunlukla bitkiler ve süt ürünleri alın. İle glukoz metabolizma ve yaşam desteği için hücreleri tarafından kullanılan, onlar bize.
(Çözünür ve çözünmez) organik bileşikler-basit, karmaşık polisakkaritler ve diyet lifi üç ana türü vardır.
Karmaşık krohmalista gıda (tahıl, tahıl gevrekleri ve kök bitkileri) ise basit karbonhidratlar süt, meyve ve rafine şeker bulunur.
Bunun yeterli kullanımı karmaşık bağlantıları getiriyor şüphesiz faydaları vücudumuzun ve bu nedenle onlar are çok sayıda sağlıklı bir diyet mevcut olmak zorunda.
Vitaminler, mineraller ve gerekli diyet lifi zengin kaynakları olduğundan karbonhidrat kahverengi pirinç ve tahıl ürünleri, en yararlı gibi rafine.
İçinde en yararlı karbonhidrat ürünleri?
• Dayanıklı nişasta ve çözünmez lif yeşil muz içinde mevcut baklagiller, tahıllar ile ekmek. Bağırsak normalleştirir gibi bu iki nokta üstüste sağlık için yararlı bir besindir.
• Kahverengi pirinç, yulaf, buğday, Mısır, makarnalık buğday makarna.
• Elma kabuğu, kayısı, kavun, şeftali, armut, Erik, çilek.
• Tüm çeşitleri fırında patates, tatlı biber, soğan, kırmızı pancar, domates, salatalık, ıspanak, havuç filizlenir.
• Fındık, yoğurt, kefir, soya fasulyesi, keten tohumu.
Karbonhidrat yüksek gıdalar kolesterol seviyesini azaltır ve ağırlığı azaltmada yardımcı olmak için iyi bir yardımcı vardır. Böyle yemek enerji korur ve kandaki şeker seviyesini dengeler. Bu bileşiklerin yeterli alımı merkezi sinir sistemi işleyişinde sorunlar azaltılmasına yardımcı olur.
Kötü karbonhidratlar
Basit hidrokarbon bileşikleri temel besin yoksun bulunmaktadır ve bunların düzenli kullanımı geliştirme ve alevlenme çeşitli hastalıkların yol açabilir.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
• Pankreas normal şeker seviyelerini korumak için hormon insülin üretmek için neden üzerinde stres nedenleri kan şekeri hızlı bir artış yol açar.
• Şişmanlık ve obezite sorunlara yol açar yağ hücreleri, hızlı oluşumu.
• Gıda gibi organik bileşiklerin uzun süreli kullanımda sonra bağımlılık vücut oluşur. Bu yorgunluk, aşırı ruh hali ya da depresyon kendini gösteriyor.
Büyük miktarlarda basit rafine karbonhidratlar sürekli kullanımı, kardiyovasküler sistem, kanser, osteoporoz, diş çürüğü ve serbest radikallerin yol açtığı dejeneratif bozuklukları çeşitli hastalıklara neden olur.
Ürünleri, vücut için zararlı karbonhidratlar hangi çoğunda
• Beyaz nişastalı un ürünleri, makarna, şeker, süslü ekmek gibi olmalıdır.
• Şeker, şuruplar, tatlı gazlı içecekler.
• Şekerler, pudingler, kremler, reçel, sütlü çikolata, dondurma, meyve sular konserveler ve lokanta.
Rafìnovane yiyecek bir sürü boş kalori ve kısa bir patlama sonunda yorgunluk ve açlık için neden enerji veriyor.
Karbonhidratlar enerji vücut için ana kaynaktır ve çoğunlukla bitkiler ve süt ürünleri alın. İle glukoz metabolizma ve yaşam desteği için hücreleri tarafından kullanılan, onlar bize.
(Çözünür ve çözünmez) organik bileşikler-basit, karmaşık polisakkaritler ve diyet lifi üç ana türü vardır.
Karmaşık krohmalista gıda (tahıl, tahıl gevrekleri ve kök bitkileri) ise basit karbonhidratlar süt, meyve ve rafine şeker bulunur.
Bunun yeterli kullanımı karmaşık bağlantıları getiriyor şüphesiz faydaları vücudumuzun ve bu nedenle onlar are çok sayıda sağlıklı bir diyet mevcut olmak zorunda.
Vitaminler, mineraller ve gerekli diyet lifi zengin kaynakları olduğundan karbonhidrat kahverengi pirinç ve tahıl ürünleri, en yararlı gibi rafine.
İçinde en yararlı karbonhidrat ürünleri?
• Dayanıklı nişasta ve çözünmez lif yeşil muz içinde mevcut baklagiller, tahıllar ile ekmek. Bağırsak normalleştirir gibi bu iki nokta üstüste sağlık için yararlı bir besindir.
• Kahverengi pirinç, yulaf, buğday, Mısır, makarnalık buğday makarna.
• Elma kabuğu, kayısı, kavun, şeftali, armut, Erik, çilek.
• Tüm çeşitleri fırında patates, tatlı biber, soğan, kırmızı pancar, domates, salatalık, ıspanak, havuç filizlenir.
• Fındık, yoğurt, kefir, soya fasulyesi, keten tohumu.
Karbonhidrat yüksek gıdalar kolesterol seviyesini azaltır ve ağırlığı azaltmada yardımcı olmak için iyi bir yardımcı vardır. Böyle yemek enerji korur ve kandaki şeker seviyesini dengeler. Bu bileşiklerin yeterli alımı merkezi sinir sistemi işleyişinde sorunlar azaltılmasına yardımcı olur.
Kötü karbonhidratlar
Basit hidrokarbon bileşikleri temel besin yoksun bulunmaktadır ve bunların düzenli kullanımı geliştirme ve alevlenme çeşitli hastalıkların yol açabilir.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
• Pankreas normal şeker seviyelerini korumak için hormon insülin üretmek için neden üzerinde stres nedenleri kan şekeri hızlı bir artış yol açar.
• Şişmanlık ve obezite sorunlara yol açar yağ hücreleri, hızlı oluşumu.
• Gıda gibi organik bileşiklerin uzun süreli kullanımda sonra bağımlılık vücut oluşur. Bu yorgunluk, aşırı ruh hali ya da depresyon kendini gösteriyor.
Büyük miktarlarda basit rafine karbonhidratlar sürekli kullanımı, kardiyovasküler sistem, kanser, osteoporoz, diş çürüğü ve serbest radikallerin yol açtığı dejeneratif bozuklukları çeşitli hastalıklara neden olur.
Ürünleri, vücut için zararlı karbonhidratlar hangi çoğunda
• Beyaz nişastalı un ürünleri, makarna, şeker, süslü ekmek gibi olmalıdır.
• Şeker, şuruplar, tatlı gazlı içecekler.
• Şekerler, pudingler, kremler, reçel, sütlü çikolata, dondurma, meyve sular konserveler ve lokanta.
Rafìnovane yiyecek bir sürü boş kalori ve kısa bir patlama sonunda yorgunluk ve açlık için neden enerji veriyor.
Yorumlar
Yorum Gönder