Nizkovuglevodna Paleodìêta
Nizkovuglevodna Paleodìêta
Paleodìeta karbonhidrat, nişastalı meyve ve sebze dahil minimum tüketim hangi ana özelliktir düşük karbonhidrat diyetleri için ifade eder. Bu diyetler ana odak çoğunlukla protein yiyecek kullanımı ile ilgilidir.
Bir kural olarak, düşük karbonhidrat diyetleri fazla kilolu kurtulmak için kullanılır, ancak uzmanlar makul Eğer gıda bu yönteme bağlı kalmaya, kalp-damar sistemi hastalıkları riskini önemli ölçüde azaltabilir söylüyorlar, diyabet ve kanser.
Biz yiyeceklerin sindirim sürecinin düşünürsek, bu bakış açısı nizkouglevodna diyet kandaki insülin düzeyi, hem de doğrudan karbonhidrat yarık ile ilişkili bu hormon üretimini önemli ölçüde azaltmaya yardımcı olur.
En doğal yemek bile doğal bir yaklaşım genellikle bakın paleodìeti, iyi fiziksel aktivite ve makul gıda katkı maddeleri (vitamin ve mineraller), içinde hangi birlikte destekçileri değil sadece etkili anlaşma ile Kabil fazla kilolu ve genel olarak sağlıklı bir vücut için katkıda bulunur.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Paleodìêti ana özü
Adı diyet kendisi için konuşur. Güç prensibi atalarımız için kullanılabilen ürünleri temel alır ve bizim için doğal bir genetik düzeyde olduğunu. Başka bir deyişle, medeniyet faydaları reddetmek: mikrodalga fırın, Lokanta, şekerci, şeker, pişmiş gıdalar bir sanayi yolu ve benzeri üretilen. Bu durumda, et ve balık yiyerek vücudun hayati enerji stoğunu yenilemek için değil kaliteli, sebze, fındık, kökleri.
Şekil-in yiyecek paleodìêti içinde
En önemli özelliği bu Diyet yemekler, orada hiçbir net framework ve dogmalar, olduğunu nasıl yenir. Birkaç ilkelerdir, sadık tavsiye edilir ama belirli bir menü ya da günlük diyet, gıda miktarı aynı anda yemek. Kapatın bu ürünler ve vücut olumlu tepki herkes kendileri için böylece seçebilirsiniz. Farklı ürünleri ile deneme, onları birleştirmek için fırsat var.
Paleodìêti prensipleri
Yağda kızartma çıkmak, daha hassas bir ısıl işlem tercih ederim.
Kaş ve tahıllar çıkmak ya da minimumda azaltmak.
Tatlılar ve şeker bırakmak.
Bitkisel yağlar çıkmak.
Trans yağlar kaçının.
Baklagiller çıkmak.
Çok değil daha önce dondurulmuş sadece iyi kalite et ye.
Daha fazla ev yemek.
Zaman zaman masaya taze balık ve bazen deniz ürünleri olmalıdır.
Daha çok sebze, tercihen çiğ, vitamin ve lif bir sürü yemek.
Tatlı meyve kullanımını sınırlar.
Yemek peynir ve süt, yağ olabilir.
E vitamini ve multivitamin kompleksi zaman zaman yemek için bir ihtiyaç varsa.
Yoğun egzersiz.
En az 8 saat uyu.
Paleodìeta karbonhidrat, nişastalı meyve ve sebze dahil minimum tüketim hangi ana özelliktir düşük karbonhidrat diyetleri için ifade eder. Bu diyetler ana odak çoğunlukla protein yiyecek kullanımı ile ilgilidir.
Bir kural olarak, düşük karbonhidrat diyetleri fazla kilolu kurtulmak için kullanılır, ancak uzmanlar makul Eğer gıda bu yönteme bağlı kalmaya, kalp-damar sistemi hastalıkları riskini önemli ölçüde azaltabilir söylüyorlar, diyabet ve kanser.
Biz yiyeceklerin sindirim sürecinin düşünürsek, bu bakış açısı nizkouglevodna diyet kandaki insülin düzeyi, hem de doğrudan karbonhidrat yarık ile ilişkili bu hormon üretimini önemli ölçüde azaltmaya yardımcı olur.
En doğal yemek bile doğal bir yaklaşım genellikle bakın paleodìeti, iyi fiziksel aktivite ve makul gıda katkı maddeleri (vitamin ve mineraller), içinde hangi birlikte destekçileri değil sadece etkili anlaşma ile Kabil fazla kilolu ve genel olarak sağlıklı bir vücut için katkıda bulunur.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Paleodìêti ana özü
Adı diyet kendisi için konuşur. Güç prensibi atalarımız için kullanılabilen ürünleri temel alır ve bizim için doğal bir genetik düzeyde olduğunu. Başka bir deyişle, medeniyet faydaları reddetmek: mikrodalga fırın, Lokanta, şekerci, şeker, pişmiş gıdalar bir sanayi yolu ve benzeri üretilen. Bu durumda, et ve balık yiyerek vücudun hayati enerji stoğunu yenilemek için değil kaliteli, sebze, fındık, kökleri.
Şekil-in yiyecek paleodìêti içinde
En önemli özelliği bu Diyet yemekler, orada hiçbir net framework ve dogmalar, olduğunu nasıl yenir. Birkaç ilkelerdir, sadık tavsiye edilir ama belirli bir menü ya da günlük diyet, gıda miktarı aynı anda yemek. Kapatın bu ürünler ve vücut olumlu tepki herkes kendileri için böylece seçebilirsiniz. Farklı ürünleri ile deneme, onları birleştirmek için fırsat var.
Paleodìêti prensipleri
Yağda kızartma çıkmak, daha hassas bir ısıl işlem tercih ederim.
Kaş ve tahıllar çıkmak ya da minimumda azaltmak.
Tatlılar ve şeker bırakmak.
Bitkisel yağlar çıkmak.
Trans yağlar kaçının.
Baklagiller çıkmak.
Çok değil daha önce dondurulmuş sadece iyi kalite et ye.
Daha fazla ev yemek.
Zaman zaman masaya taze balık ve bazen deniz ürünleri olmalıdır.
Daha çok sebze, tercihen çiğ, vitamin ve lif bir sürü yemek.
Tatlı meyve kullanımını sınırlar.
Yemek peynir ve süt, yağ olabilir.
E vitamini ve multivitamin kompleksi zaman zaman yemek için bir ihtiyaç varsa.
Yoğun egzersiz.
En az 8 saat uyu.
Yorumlar
Yorum Gönder