Karbonhidrat Macrobiotic Diyet kilo kaybı ve uzun ömür için
Karbonhidrat Macrobiotic Diyet kilo kaybı ve uzun ömür için
Macrobiotic Diyet antik doğu tıp ilkelerine dayanmaktadır. Ağırlık, ancak teşvik sağlık ve uzun ömürlü bir felsefi sistem kaybetme başka bir yolu bu değil.
Oryantal filozoflar gıda kavramı Yin (dişi enerji) ve Yang (erkek enerji), farklı ürünler için karşılık gelen ve karşılıklı olarak birbirini tamamlayıcı yansıtmalıdır inanıyordu. Yin ve Yang enerji böylece denge, uyum içinde doğa ve insan sağlığı-fiziksel ve ruhsal bütünlüğü bakımından sorumlu olan diyet askere.
Denge ve güç unsurları arasında uyum için destek ve birincil amacı, 1911 yılında, Japon prosvìtitelem George Osawa geliştirilmiş ve kendilerini Taoizm fikirlerin absorbe diyetin vardır. Her ne kadar her kişi farklı kilo kaybı çeşitli programlar'yanıt verir, bu sistemi eski Doğu gelenekleri, 3-5 fazla kilolu 2 hafta boyunca kurtulmak, kardiyovasküler sistem çalışmalarını normalleştirmek, geliştirmek yardımcı olabilir araştırma gösterir Sağlık ve gençlik uzatır.
Modern araştırma macrobiotic diyet önleme ve bazı hastalıkların tedavisinde bilimsel yaklaşımlarla tutarlı olduğunu göstermiştir. Sistem popülerlik Amerika Birleşik Devletleri'nde bir sürü 1960 yılında'nın, doğa ile uyum içinde yaşam selamladı zaman haline gelmiştir ve gıda sadece kalori daha fazla bir şey olarak kabul edilir.
Birçok ünlü Hollywood bu felsefi kavramı adepts gereğidir. Gıda makrobìotičnih yaklaşımlar destekçileri uzun popularizing sağlık, ekosistem ve hayat doğal sırasını desteklemek doğal ürünler.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Kavramsal temel
Macrobiotic Diyet karbonhidrat
Bütün olarak makrobiyotik gıda hem enerji hem de onlardan biri olduğunu kavramı göre hakim. Ürünleri Yang nitelikleri ile kompakt, yoğun, ağır, sıcak, yin, ekspansivnimi, ışık ve soğuk niteliklere sahip olanlar ise kabul edilir.
Kahverengi pirinç ve arpa, darı, yulaf, Mısır, buğday, inci irmik, gibi diğer tahıllar çavdar makrobìotičnimi hangi yin ve Yang en yakın dengelemek için gıda olarak değerlendirilir.
Domates, biber, patates, patlıcan, ıspanak, pancar ve avokado gibi sebzeler değil önerilen veya, son derece enerji yin olarak kullanılmamalıdır.
Karbonhidrat'ın Macrobiotic Diyet teklifler orta diyet protein ve hayvan yağların düşük diyet. Özellikle hububat ve sebze mevsimlik ürünler vitamin ve mineraller vücut arındırmak ve doğa ile uyum sağlayan, farklı enerji nitelikleri ve geniş içerir.
Diyet temeli cìlnozernovih kabuğu çıkarılmış tane elde edilen kompleks karbonhidratlar ve fasulye, deniz yosunu, fermente soya ürünleri ve meyve, doğal baharat, Kuruyemiş ve tohumlar tamamlıyor.
Aralarında özel ilgi hak en güçlü kanser bağlantı, örneğin çoğu doğal antioksidanlar, soya fasulyesi, keten tohumu yağı, havuç ve kereviz, soğan ve sarımsak, brokoli, beyaz veya yeşil çay.
Macrobiotic Diyet antik doğu tıp ilkelerine dayanmaktadır. Ağırlık, ancak teşvik sağlık ve uzun ömürlü bir felsefi sistem kaybetme başka bir yolu bu değil.
Oryantal filozoflar gıda kavramı Yin (dişi enerji) ve Yang (erkek enerji), farklı ürünler için karşılık gelen ve karşılıklı olarak birbirini tamamlayıcı yansıtmalıdır inanıyordu. Yin ve Yang enerji böylece denge, uyum içinde doğa ve insan sağlığı-fiziksel ve ruhsal bütünlüğü bakımından sorumlu olan diyet askere.
Denge ve güç unsurları arasında uyum için destek ve birincil amacı, 1911 yılında, Japon prosvìtitelem George Osawa geliştirilmiş ve kendilerini Taoizm fikirlerin absorbe diyetin vardır. Her ne kadar her kişi farklı kilo kaybı çeşitli programlar'yanıt verir, bu sistemi eski Doğu gelenekleri, 3-5 fazla kilolu 2 hafta boyunca kurtulmak, kardiyovasküler sistem çalışmalarını normalleştirmek, geliştirmek yardımcı olabilir araştırma gösterir Sağlık ve gençlik uzatır.
Modern araştırma macrobiotic diyet önleme ve bazı hastalıkların tedavisinde bilimsel yaklaşımlarla tutarlı olduğunu göstermiştir. Sistem popülerlik Amerika Birleşik Devletleri'nde bir sürü 1960 yılında'nın, doğa ile uyum içinde yaşam selamladı zaman haline gelmiştir ve gıda sadece kalori daha fazla bir şey olarak kabul edilir.
Birçok ünlü Hollywood bu felsefi kavramı adepts gereğidir. Gıda makrobìotičnih yaklaşımlar destekçileri uzun popularizing sağlık, ekosistem ve hayat doğal sırasını desteklemek doğal ürünler.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Kavramsal temel
Macrobiotic Diyet karbonhidrat
Bütün olarak makrobiyotik gıda hem enerji hem de onlardan biri olduğunu kavramı göre hakim. Ürünleri Yang nitelikleri ile kompakt, yoğun, ağır, sıcak, yin, ekspansivnimi, ışık ve soğuk niteliklere sahip olanlar ise kabul edilir.
Kahverengi pirinç ve arpa, darı, yulaf, Mısır, buğday, inci irmik, gibi diğer tahıllar çavdar makrobìotičnimi hangi yin ve Yang en yakın dengelemek için gıda olarak değerlendirilir.
Domates, biber, patates, patlıcan, ıspanak, pancar ve avokado gibi sebzeler değil önerilen veya, son derece enerji yin olarak kullanılmamalıdır.
Karbonhidrat'ın Macrobiotic Diyet teklifler orta diyet protein ve hayvan yağların düşük diyet. Özellikle hububat ve sebze mevsimlik ürünler vitamin ve mineraller vücut arındırmak ve doğa ile uyum sağlayan, farklı enerji nitelikleri ve geniş içerir.
Diyet temeli cìlnozernovih kabuğu çıkarılmış tane elde edilen kompleks karbonhidratlar ve fasulye, deniz yosunu, fermente soya ürünleri ve meyve, doğal baharat, Kuruyemiş ve tohumlar tamamlıyor.
Aralarında özel ilgi hak en güçlü kanser bağlantı, örneğin çoğu doğal antioksidanlar, soya fasulyesi, keten tohumu yağı, havuç ve kereviz, soğan ve sarımsak, brokoli, beyaz veya yeşil çay.
Yorumlar
Yorum Gönder