Güzel sonbahar figürü: üç ana kurallar

Güzel sonbahar figürü: üç ana kurallar
İlk soğuk başlangıcı ile, iştah geliştirir-doğal bir formasyonu. Sonuçta, sıcak yaz sonbahar soğuk vücut geçiş için-her zaman stres ve doldurmak için gereken kalori kaybı.
Ana şey bu tür iştah daha sonra bir şey içine daha fazla, örneğin, bir banal hobi "iyi yemek" herhangi bir fırsat olarak adlandırılan daha fazla değil. Yani, ne ve sonbaharda iyi formda kalmak için yapılmalı.

Güzel sonbahar figürü: üç ana kurallar
Deposiphotos

Sonbaharda uygun yemek
Sonbahar diyet biraz yaz farklı olmalıdır, bu yüzden önceden yeni menü hazırlamak ve ahlaki kendinizi "sonbahar yemekleri" ayarlamak için gereklidir. Her şeyden önce, sonbahar farklı sebze çok sayıda karakterize için, şimdi yararlı vitamin ve microelements en büyük sayısı olduğu gibi, maksimum kullanmak için gereklidir. Bu bizim kullanmak gıda amacıyla vücut ısıtmak için cevapsız olmalıdır ve dokunulmazlık güçlendirmek unutulmamalıdır. gıda sadece sıcak formda servis edilmelidir, çeşitli baharatlar ile tatlandırılmış sıvı yemekler içerir. Bu vücutta metabolik süreçleri iyileştirmek ve vücut toksinler hızlı atılımı katkıda yardımcı olur.
Temiz su içmek gereklidir. Pencere soğuk ve daha sıcak çay veya kahve içmek istiyor olmasına rağmen, su tüketilen sıvı en az% 50 olmalıdır. Bu tonu cilt tutmak ve hücrelerin yenilenme geliştirmek için yardımcı olacaktır.
Tamamen kahve terk etmek veya 1-2 bardak bir gün, bitkisel çay veya Morse bu içki yerine tüketimini azaltmak için tavsiye edilir. Çay içinde zencefil ve limon birkaç parça ekleyebilirsiniz-onlar sindirim geliştirmek için yardımcı olacaktır.
Kalori yemeklerinin düşürülmesi yavaş gerçekleşmemelidir, aksi takdirde ağırlık kaybetme etkisi çok uzun beklemek zorunda kalacak. Yaklaşık günlük Kalorik içerik normalden daha fazla yüzde otuz azaltılmış olmalıdır.
Kış diyeti sırasında mutlaka her gün her havalarda sokakta yürümek gereklidir, hem de düzenli olarak fiziksel kültüre meşgul.
Bir diyet sırasında bir gece uyku sekiz saatten az olmamalıdır.
Kış Diyet
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Yaklaşık bir kış diyet menüsü şöyle görünebilir:

Kahvaltı
Yulaf lapa bir parçası, haşlanmış yumurta veya bir parça (100 gr) haşlanmış sığır eti, ekmek küçük bir parça, tereyağı 10 gram, bal ve zencefil ile otlar üzerinde bir çay.

İkinci kahvaltı
Seçim için: düşük yağlı katı peynir, armut, elma veya greyfurt bir parçası.

Öğle yemeği
Herhangi bir çorba, tavuk (ikinci) Broth, sebze, Borsch, süt çorbası olabilir. İkinci-pişmiş veya haşlanmış et veya balık bir parçası.

Öğleden sonra snack
Bir bardak ekşi süt, bir cassor veya kefir. Bir fincan çay ve peynir veya kurutulmuş meyveler ile bir sandviç ile değiştirilebilir.

Akşam yemeği
Herhangi bir sebze veya meyve salatası. Peynir veya sebze, kurutulmuş meyve, fındık, bal, çay güveç.

Yatmadan önce
Bir bardak kefir veya ekşi süt içebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar