Düzenli yemek.

Düzenli yemek. Yemek arasındaki aralığı 4-5 saat aşmaması gerekir. Bir uzun menzilli form enerji birikimi başlar yedikten sonra yağ hücrelerinin dönüştürülür. Ev yapımı yemekler her üç saatte bir diyet yemek için en iyi modu.


3. günlük diyet, düşük yağlı süt ürünleri, tamamen yağsız, hem de Hayvansal yağ az miktarda ama seçim yapma yağda çözünen vitaminler (a, D, e, k) emmek için vücut gerektirir. Ancak, sert peynir ve peynir daha iyi eski yerine koymak ile mocarelu veya brynza.

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o 4. Iyi diyet lifi doğru beslenme son derece önemli müttefiki olduğu bilinmektedir
 Onlar bağırsak işlevini düzenleyen, onun peristaltizm teşvik, diyet enerji yoğunluğunu azaltmak, tokluk hissi verir. Tahıl ürünleri Ham un, makarna sadece makarnalık buğday ve bütün tahıl tahıllar ile dışarı yemek. Onlar gerekli vücut kompleks karbonhidratlar ve çok daha fazla lif ve daha geleneksel karşılıkları ile karşılaştırıldığında besin içerir.

hızlı diyet ev

5. kurutulmuş meyve taze meslektaşlarına çok daha fazla kalori içerir. Ama bu boş kalori değil! Küçük bir miktar (50-100) günlük diyet dahil edebilirsiniz böylece kurutulmuş meyve diyet lif, vitamin ve mineraller, mükemmel bir kaynağıdır. Fındık da çok kalori vardır, ancak yararlı ürün terk etmek fındık 30 g-ecek var olmak öğünler arasında ideal bir aperatif, saçma bir besin değeri yüksek var.

6. ev diêta kilo kaybı için büyük miktarda enerji düşük yoğunluklu ürünlere ait sebze olmadan yapabilirsiniz. Ayrıca, sebzeler vitamin ve lif değerli bir kaynaktır, bu uzun bir süre için Doygunluk hissi sağlamak için sağlar. Meyve ve âgod için aynı kural geçerlidir, ancak reçel, tüketimini sınırlamak deneyin reçel ve meyve şurupları, içerdikleri şeker, kilo kaybı için elverişli değil bir sürü.

7. D vitamini, doymamış Omega-3 yağ asitleri (yağ) ve diyet ve değerli bir kaynaktır balık hakkında unutma et (biftek, hindi, tavuk). Bu kaynaklardan elde edilen protein kas büyümesini teşvik, metabolizmayı hızlandırmak ve uzun süreli tokluk duygusu verir. Et çeşitlendirmek ve balık menü baklagiller bitkisel protein içeren diyet için eklemek.

8. bol miktarda su içilmelidir. %1 vücutta su kaybı olduğu kadar % 10 oranında fìzičnoj ve psihìčnoj formlarının bozulmasına yol açabilir. Su aynı zamanda yağ yakma sürecinde ortaya çıkan toksinlerin vücut temizlemek yardımcı olur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar