Dr. Perrìkone diyet gıda bileşen özellikleri

Bir Amerikan dermatolog, bir beslenme uzmanı ve Nicholas Perrìkone şeyden yöntemleri, kilo kaybı ve Hollywood yıldızlarının gençleştirme gurusu olarak bilinen Michigan Üniversitesi'nde öğretim. Kilo kaybı ile ilgili birçok kitap yazar ve Perricone MD denilen kendi kozmetik markası yaratıcısı doktordur


Diyet temel prensipleri
İlginçtir, yaşa bağlı değişiklikler ile mücadele için Dr Perrìkone ilk diyet ana amacı oldu ve kilo kaybı gençlik genişleten bir güçlü bonus gıda haline gelmiştir. Bir diyet gıda tüketimi ile yüksek miktarda antioksidan ve faydalı bakteriler-probiyotikler ve en iyi bileşenlerinin temel prensibi. Doktor göre onların olmaması veya eksikliği diyet aşırı kilo, hastalık ve erken kırışıklıklar yol açar.

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Gün boyunca 1-2 porsiyon deniz balık, fındık veya tahıl 2-3 porsiyon probiyotik ürünleri 4-5 porsiyon sebze ve meyve, yemelisin. Gıda farklı olabilir ve birçok besin içermelidir, ancak tüm ürünler düşük veya yüksek glisemik indeksi olması çok önemlidir.

Bu uyanış üzerine her gün bir bardak limon ya da ot (Melisa, papatya, nane) ile sıcak su içmek için önerilir. Sindirim ve sinir sistemi uyandırmak, vücut temiz ve metabolizmayı hızlandırmak için en iyi yol bu. Toplam sıvı günde 2 litre sayısıdır.

Da okumak: kilo kaybı için limon ve su tarifleri limon

Ayrıca önerilen günlük 30 dakika egzersiz ve rüya tamamlayın.

Diyet basit ve hassas bir sayım kalori gerektirmez, 4 kg aşırı ağırlık kurtulmak ve deri durum geliştirmek için çok çaba olmadan bir ay boyunca diyet sağlar. Sopa yiyecek bu yöntem-ebilmek var olmak uzun yıllar boyunca, hayat bir şekilde bir diyet dönüm.

Dr. Perrìkone diyet gıda bileşen özellikleri
Prebiyotik ve probiyotikler
Sindirim sistemi üzerinde olumlu bir etkisi sağlamak yararlı bakteri ve Maya, vardır.

Onlar yeterli asitlik gizliliğini sorumlu tutulursunuz, motor becerilerini geliştirmek, metabolizma uyarır, mikroflora doğal denge geri yükler, ve müköz membranlar sindirim sisteminin işleyişi destekler, besin sentez vitamin ve mineral emilimini katkıda bulunur. Ek olarak yukarıda, yararlı mikro-organizmaların alerji riskini azaltmak ve güçlendirmek bağışıklık. ne kaynağı? Yararlı bakteri suşları toplu taze yoğurt, kefir, süt asidik ham, peynirler, acidofìlnomu süt, çikolatalı gìrkom, lahana turşusu ve salatalık büyük miktarlarda mevcut. Prebìotičnì Maya bir lahana alabaşlar, yulaf gevreği, soğan poreï, rìpčastìj soğan, fasulye, tahıllar, ham elması, sarımsak, muz, taze karahindiba yaprakları bulunabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar