Detoks Diyet günün menüsü
Detoks Diyet günün menüsü
Sabah: 200 ml detoks içecek-portakal suyu karıştırılarak yeşil çay, Yunan yoğurt, 2 portakal ile.
Aperatif: bir portakal suyu 200 ml.
Öğle Yemeği: 150 g kabak çorbası-püresi patates, kaşık krem, narenciye ilavesi ile morkvâno-portakal suyu bir bardak.
Öğleden sonra snack: yoğurt, 1 narenciye.
Akşam yemeği: 50 gr peynir, 2 narenciye, sebze suyu veya et suyu.
7 gün için turuncu diyet menüsü
zavtrak
Kahvaltı seçenekleri:
-200 g nesolodkogo yoğurt, bir yumurta, portakal suyu;
-100 gram peynir bir kaşık bal, 2 portakal;
-suyu ve yağsız jambon ile 1 tost, 150 g Buğday lapası;
-Yulaf ezmesi süt (çilek veya kurutulmuş meyveler ile isteğe bağlı), suyu.
Aperatif:
-Turuncu;
-Elma;
-Başlangıçta peynir ve meyve suyu şerefine;
-30 g fındık, narenciye.
Öğle yemeği için seçenekleri:
-150 gr tavuk ızgara veya haşlama, biber, beyaz peynir, yeşil ve citrusami, Beijing lahana salatası 1 tsp. bitkisel yağ; terbiyeli nerede
-kalın sebze çorbası olmadan patates (200 gr), hizmet et, turuncu;
-Balık pişmiş, haşlanmış havuç, turuncu;
-Salata tavuk, portakal, peynir, yeşil levha, 2 yumurta, portakal suyu ile.
Öğlen:
-yoğurt, elma;
-haşlanmış brokoli ve/veya Çince;
-pişmiş kabak;
-yoğurt, Mandarin.
Akşam yemeği:
-Balık, ızgara sebze, turuncu;
nesolodka-peynir güveç, turuncu;
-150 gr haşlanmış fasulye yeşillik, domates, turuncu meyve ile;
-mantar, domates, 2 portakal ile omlet.
Menü çeşitli için dikkat et. Örneğin, sabah zaten olsaydı peynir ya da yumurta, sonra akşamları, başka bir seçeneği belirleyin.
sarısız Diyet
İki haftadır sarısız diyet menüsü
Kahvaltı:
-Yunan yoğurt, haşlanmış yumurta yarım portakal ile;
2-yumurta tost peynirli, turuncu meyve suyu;
-150 gram yulaf ezmesi, yumurta, yarım portakal;
-nesolodka peynir puding, yumurta, turuncu;
-yumurta, 150 gr makarna salça, makarnalık buğday, doğal suyu.
Aperatif:
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Bir muz ve portakal salatası;
-bir dilim ekmek ve peynir, turuncu;
-Turuncu, mozzarella;
Salata fındık, Kiwi, citrusìv.
Akşam yemekleri:
-tavuk veya hindi, kahverengi pirinç, 150 gr portakal;
-Balık, salata, yoğurt, yumurta, narenciye; ile giyinmiş
-Kızarmış lahana eti ve mantar (200 gr), morkvâno-portakal suyu ile;
-sebze çorbası ile taze bezelye, balık, narenciye;
-et ızgara, haşlama, Kabak havuç suyu ihtiva eder.
Öğlen:
-bir bardak kabak çorbası-püresi patates;
-haşlanmış karnabahar:
-Ekmek peynir, meyve suyu;
-100 gram peynir otlar veya TSP. bal ile;
-Yunan yoğurt.
Sabah: 200 ml detoks içecek-portakal suyu karıştırılarak yeşil çay, Yunan yoğurt, 2 portakal ile.
Aperatif: bir portakal suyu 200 ml.
Öğle Yemeği: 150 g kabak çorbası-püresi patates, kaşık krem, narenciye ilavesi ile morkvâno-portakal suyu bir bardak.
Öğleden sonra snack: yoğurt, 1 narenciye.
Akşam yemeği: 50 gr peynir, 2 narenciye, sebze suyu veya et suyu.
7 gün için turuncu diyet menüsü
zavtrak
Kahvaltı seçenekleri:
-200 g nesolodkogo yoğurt, bir yumurta, portakal suyu;
-100 gram peynir bir kaşık bal, 2 portakal;
-suyu ve yağsız jambon ile 1 tost, 150 g Buğday lapası;
-Yulaf ezmesi süt (çilek veya kurutulmuş meyveler ile isteğe bağlı), suyu.
Aperatif:
-Turuncu;
-Elma;
-Başlangıçta peynir ve meyve suyu şerefine;
-30 g fındık, narenciye.
Öğle yemeği için seçenekleri:
-150 gr tavuk ızgara veya haşlama, biber, beyaz peynir, yeşil ve citrusami, Beijing lahana salatası 1 tsp. bitkisel yağ; terbiyeli nerede
-kalın sebze çorbası olmadan patates (200 gr), hizmet et, turuncu;
-Balık pişmiş, haşlanmış havuç, turuncu;
-Salata tavuk, portakal, peynir, yeşil levha, 2 yumurta, portakal suyu ile.
Öğlen:
-yoğurt, elma;
-haşlanmış brokoli ve/veya Çince;
-pişmiş kabak;
-yoğurt, Mandarin.
Akşam yemeği:
-Balık, ızgara sebze, turuncu;
nesolodka-peynir güveç, turuncu;
-150 gr haşlanmış fasulye yeşillik, domates, turuncu meyve ile;
-mantar, domates, 2 portakal ile omlet.
Menü çeşitli için dikkat et. Örneğin, sabah zaten olsaydı peynir ya da yumurta, sonra akşamları, başka bir seçeneği belirleyin.
sarısız Diyet
İki haftadır sarısız diyet menüsü
Kahvaltı:
-Yunan yoğurt, haşlanmış yumurta yarım portakal ile;
2-yumurta tost peynirli, turuncu meyve suyu;
-150 gram yulaf ezmesi, yumurta, yarım portakal;
-nesolodka peynir puding, yumurta, turuncu;
-yumurta, 150 gr makarna salça, makarnalık buğday, doğal suyu.
Aperatif:
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Bir muz ve portakal salatası;
-bir dilim ekmek ve peynir, turuncu;
-Turuncu, mozzarella;
Salata fındık, Kiwi, citrusìv.
Akşam yemekleri:
-tavuk veya hindi, kahverengi pirinç, 150 gr portakal;
-Balık, salata, yoğurt, yumurta, narenciye; ile giyinmiş
-Kızarmış lahana eti ve mantar (200 gr), morkvâno-portakal suyu ile;
-sebze çorbası ile taze bezelye, balık, narenciye;
-et ızgara, haşlama, Kabak havuç suyu ihtiva eder.
Öğlen:
-bir bardak kabak çorbası-püresi patates;
-haşlanmış karnabahar:
-Ekmek peynir, meyve suyu;
-100 gram peynir otlar veya TSP. bal ile;
-Yunan yoğurt.
Yorumlar
Yorum Gönder