Buğday unu kilo kaybı için
Buğday unu kilo kaybı için
Deneyim 1-1,5 kg / hafta, istenen kilonuzu korumak yönetmek için en kolay yolu, yavaş yavaş kilo insanlar gösterir.
Vermek zor bir diyet sadece kısa ve sağlık için sonuçları olmadan her zaman geçirin. Değil, mutlaka diyet tek sebze ve pìsnimi proteinlerinin sınırlayın.
Gıda ve kilo, bir en iyi diyet ürünleri buğday unu yardımcı çeşitlendirdiği.
Birkaç büyüleyici tarifleri
Buğday unu diyet en önemli bileşenlerinden biri olarak kabul edilir. Bununla beraber, kendi sağlığı hakkında çeşitli lezzetli yemekler ve içecekler çok önemseyen insanlar. Örneğin:
1) krep. Çeşitli yemek tarifleri vardır, ama biz en basit yolu üzerinde durulacak. Mix ve prosìvaêmo 200 gr grečanogoì 200 g buğday unu. Ayrı bir kapta 2.5 bardak süt dökün ve haşlanmış içebildiği kadar su ekleyin. Elde edilen sıvı rozčinâêmo 1 tsp. tuz, şeker, 1 tsp. ve bir yarım tatlı kaşığı kabartma tozu. Yumurta sarısı beyazlar ve ayrı olarak, onları bir çırpma teli veya bir karıştırıcısı ile yenmek ve su ve süt ile karıştırın 3 tavuk yumurta, ayrı al. Elde edilen sıvı içinde yavaş yavaş elenmiş un girin ve aromatik krep geleceği için hamur yoğurmak. Krep yemek sıcak bir Pan, pre zeytin yağı yağlı.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o 2) jöle. 300 ml kaynamış su alıp 3 yüzyıllarda yavaş yavaş ekleyin. kırma l. un (75-80), rozmìšuêmo, topaklar aldı. Hazırlanan karışım 1 litre su ekleyin. Daha sonra küçük bir yangın tarafından elde edilen sıvı ile konteyner koymak ve 3-5 dakika, düzenli olarak karıştırarak DEMLEYİN. Jöle günde yarım bardak içmek: sabah ve akşam yemeden önce 30 dakika. Ders addicting-2 ay, zaman aralıkları içerisinde 2-3 hafta arasında önerilir.
, Buğday unu ağırlık kaybı fotoğraflar için
3) bağırsak ve kan damarları temizlemek için içki şifa. 1 sanat. l. buğday unu ile yoğurt 1 su bardağı yağ düşük bir yüzde ile karıştırılır. İçki, yarısı içmek bir saat önce yemek günde iki kez, sabah ve akşam. Tüketimi-14 gün.
4) preventively beslenme de 4 tsp. un, prožarenih pan, günde 4 kez ile süt. parası, hiç şüphe yok ki yemek için tavsiye
Buğday-a benzersiz çevre dostu doğal bir ürün. Bizim sağlık desteği çeşitli mineral maddeler içinde son derece zengindir. Kompozisyonunu fosfor, iyot, demir, nikel, kobalt ve bakır vardır. 1.5 - 3 kat daha fazla vitamin e, s, B1, B2, B6 ve B9 diğer hububat daha grečcì içinde. Üründeki faydalı bitkisel çoklu doymamış yağ metabolizmasını uyarır ve zararlı kolesterol düzeyini azaltır.
Yukarıdaki ek olarak, buğday karbonhidrat, lif ve protein, amino asitleri bakımından zengin ve güvenilir bir kaynaktır. Buğday unu ile yapılan yemekler, ateroskleroz, kan damarlarının sertleşme önlemek ve kalbin iş geliştirmek için obezite, düzenli ağır fiziksel ve zihinsel zorlanma, depresyon ve kronik yorgunluk için kullanmalısınız.
Deneyim 1-1,5 kg / hafta, istenen kilonuzu korumak yönetmek için en kolay yolu, yavaş yavaş kilo insanlar gösterir.
Vermek zor bir diyet sadece kısa ve sağlık için sonuçları olmadan her zaman geçirin. Değil, mutlaka diyet tek sebze ve pìsnimi proteinlerinin sınırlayın.
Gıda ve kilo, bir en iyi diyet ürünleri buğday unu yardımcı çeşitlendirdiği.
Birkaç büyüleyici tarifleri
Buğday unu diyet en önemli bileşenlerinden biri olarak kabul edilir. Bununla beraber, kendi sağlığı hakkında çeşitli lezzetli yemekler ve içecekler çok önemseyen insanlar. Örneğin:
1) krep. Çeşitli yemek tarifleri vardır, ama biz en basit yolu üzerinde durulacak. Mix ve prosìvaêmo 200 gr grečanogoì 200 g buğday unu. Ayrı bir kapta 2.5 bardak süt dökün ve haşlanmış içebildiği kadar su ekleyin. Elde edilen sıvı rozčinâêmo 1 tsp. tuz, şeker, 1 tsp. ve bir yarım tatlı kaşığı kabartma tozu. Yumurta sarısı beyazlar ve ayrı olarak, onları bir çırpma teli veya bir karıştırıcısı ile yenmek ve su ve süt ile karıştırın 3 tavuk yumurta, ayrı al. Elde edilen sıvı içinde yavaş yavaş elenmiş un girin ve aromatik krep geleceği için hamur yoğurmak. Krep yemek sıcak bir Pan, pre zeytin yağı yağlı.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o 2) jöle. 300 ml kaynamış su alıp 3 yüzyıllarda yavaş yavaş ekleyin. kırma l. un (75-80), rozmìšuêmo, topaklar aldı. Hazırlanan karışım 1 litre su ekleyin. Daha sonra küçük bir yangın tarafından elde edilen sıvı ile konteyner koymak ve 3-5 dakika, düzenli olarak karıştırarak DEMLEYİN. Jöle günde yarım bardak içmek: sabah ve akşam yemeden önce 30 dakika. Ders addicting-2 ay, zaman aralıkları içerisinde 2-3 hafta arasında önerilir.
, Buğday unu ağırlık kaybı fotoğraflar için
3) bağırsak ve kan damarları temizlemek için içki şifa. 1 sanat. l. buğday unu ile yoğurt 1 su bardağı yağ düşük bir yüzde ile karıştırılır. İçki, yarısı içmek bir saat önce yemek günde iki kez, sabah ve akşam. Tüketimi-14 gün.
4) preventively beslenme de 4 tsp. un, prožarenih pan, günde 4 kez ile süt. parası, hiç şüphe yok ki yemek için tavsiye
Buğday-a benzersiz çevre dostu doğal bir ürün. Bizim sağlık desteği çeşitli mineral maddeler içinde son derece zengindir. Kompozisyonunu fosfor, iyot, demir, nikel, kobalt ve bakır vardır. 1.5 - 3 kat daha fazla vitamin e, s, B1, B2, B6 ve B9 diğer hububat daha grečcì içinde. Üründeki faydalı bitkisel çoklu doymamış yağ metabolizmasını uyarır ve zararlı kolesterol düzeyini azaltır.
Yukarıdaki ek olarak, buğday karbonhidrat, lif ve protein, amino asitleri bakımından zengin ve güvenilir bir kaynaktır. Buğday unu ile yapılan yemekler, ateroskleroz, kan damarlarının sertleşme önlemek ve kalbin iş geliştirmek için obezite, düzenli ağır fiziksel ve zihinsel zorlanma, depresyon ve kronik yorgunluk için kullanmalısınız.
Yorumlar
Yorum Gönder