50 yıl sonra Diyet etkili. İpuçları ve menü
50 yıl sonra Diyet etkili. İpuçları ve menü
Ağırlık ana nedeni yavaş ama sürekli bütünlüğü için önde gelen 50 yıl yavaşlama sonra metabolik süreçleri, yağ dokusu ve hataları her zamanki gıda yerini alan azaltılan kas kütlesi kazanmak. 50 yıl sonra diyet yüksek kalorili yemekler daha az ama besin değeri yüksek ile içerir ve tüm gıda grupları sahiptir bu yaş kategorisinde insanlar genellikle çok aktif değildir.
Beslenme ilkeleri
Tahıl ürünleri. Özellikle bu yaş için tam tahıl tahıllar (yulaf ezmesi, buğday, pšonâna, âčmìnna), kaba un, ekmek, makarna, makarnalık buğday değerli. Kompleks karbonhidratlar diyet lif, vitamin ve mineraller, magnezyum, beynin çalışma geliştirir ve konsantrasyon destekler de dahil olmak üzere zengin bir kaynağıdır. Uzmanlar tüketimi cìlnozernovih-değil en iyi modu daha az 3 kez bir gün unutmayın. Yemekleri ile arıtılmış tahıl (pirinç, kepekli ekmek) haftada 2 porsiyon için azaltmak için tüketimi.
50 yıl sonra diyet
Sebze ve meyve. Nizkokalorìjnim ama bitki fiber, vitaminler ve mineraller potasyum kalp kası güçlendirir ve kan basıncını düzenleyen de dahil olmak üzere, en zengin kaynağı vardır. Sebze ve meyve önemli avantajı daha az yaşlanmayı yavaşlatmak olanak sağlar kendi antioksidan aktivite yok. Ancak, meyve (elma, narenciye dışında ve kivi) sükroz daha iyi günün ilk yarısında tüketmek büyük miktarda nedeniyle.
Ekşi süt ürünleri. Süt, Doğal yoğurt, kefir, süzme peynir, peynir, kalsiyum ve protein zengin legkozasvoûvanogo mozzarella-temel kaynağıdır. 50 yıl düşük yağ içerikli bu gıdaların günde en az 3 porsiyon içermelidir sonra diyet. Zaman zaman, peynirler sodyum ve kalsiyum. balık diyet emilimini önlemek fosfatom zengin olduğu gibi ekşi süt peynir, ama karışmak, sert peynir değiştirebilirsiniz. 4 gün için menü
Gün 1
Kahvaltı: 2 dilim ekmek kepekli un, fishcake, salatalık.
Aperatif: yoğurt, elma.
Öğle Yemeği: Çorba Servisi. Yumurta, tecrübeli çay kaşığı bitkisel yağ ve limon suyu salatası.
Öğleden sonra snack: pişmiş kabak, patlıcan veya kabak (isteğe bağlı).
Akşam yemeği: fileto, posipane Yeşiller, yeşil fasulye, bezelye (değil konservovanim!) haşlanmış ve Domates sebze yağda hafifçe sote, balık.
2
Kahvaltı: kutu yulaf ezmesi, peynir ile kızarmış ekmek.
Aperatif: bir küçük mozzarella peyniri domates ve bir dilim ekmek.
Öğle Yemeği: hizmet kahverengi pirinç, Balık fileto, lahana salatası ve otlar ile havuç.
Öğleden sonra snack: armut ve fındık 30 g.
Akşam yemeği: herhangi bir sebze ile bir balık fırında pişmiş domates suyu.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o 3
Sabah: peynir bal veya yeşillikleri ile yumurta.
Aperatif: siyah ekmek bir dilim dilim füme ringa balığı ve salatalık ile.
Öğle Yemeği: haşlanmış patates, havuç ve brokoli.
Öğlen: mevsim meyveleri.
Akşam yemeği: Balık salata ve domates suyu ile.
4
Kahvaltı: balık Pate, iki tost yaprak yeşillik ve salatalık.
Aperatif: armut, fındık 30 g.
Öğle Yemeği: beşamel sos ile kahverengi pirinç, fasulye, yeşil fasulye veya brokoli bölümünü balık.
Öğlen: Mozzarella domates ile.
Akşam yemeği: balık fileto, lahana ve tatlı biber sebze salatası.
Ağırlık ana nedeni yavaş ama sürekli bütünlüğü için önde gelen 50 yıl yavaşlama sonra metabolik süreçleri, yağ dokusu ve hataları her zamanki gıda yerini alan azaltılan kas kütlesi kazanmak. 50 yıl sonra diyet yüksek kalorili yemekler daha az ama besin değeri yüksek ile içerir ve tüm gıda grupları sahiptir bu yaş kategorisinde insanlar genellikle çok aktif değildir.
Beslenme ilkeleri
Tahıl ürünleri. Özellikle bu yaş için tam tahıl tahıllar (yulaf ezmesi, buğday, pšonâna, âčmìnna), kaba un, ekmek, makarna, makarnalık buğday değerli. Kompleks karbonhidratlar diyet lif, vitamin ve mineraller, magnezyum, beynin çalışma geliştirir ve konsantrasyon destekler de dahil olmak üzere zengin bir kaynağıdır. Uzmanlar tüketimi cìlnozernovih-değil en iyi modu daha az 3 kez bir gün unutmayın. Yemekleri ile arıtılmış tahıl (pirinç, kepekli ekmek) haftada 2 porsiyon için azaltmak için tüketimi.
50 yıl sonra diyet
Sebze ve meyve. Nizkokalorìjnim ama bitki fiber, vitaminler ve mineraller potasyum kalp kası güçlendirir ve kan basıncını düzenleyen de dahil olmak üzere, en zengin kaynağı vardır. Sebze ve meyve önemli avantajı daha az yaşlanmayı yavaşlatmak olanak sağlar kendi antioksidan aktivite yok. Ancak, meyve (elma, narenciye dışında ve kivi) sükroz daha iyi günün ilk yarısında tüketmek büyük miktarda nedeniyle.
Ekşi süt ürünleri. Süt, Doğal yoğurt, kefir, süzme peynir, peynir, kalsiyum ve protein zengin legkozasvoûvanogo mozzarella-temel kaynağıdır. 50 yıl düşük yağ içerikli bu gıdaların günde en az 3 porsiyon içermelidir sonra diyet. Zaman zaman, peynirler sodyum ve kalsiyum. balık diyet emilimini önlemek fosfatom zengin olduğu gibi ekşi süt peynir, ama karışmak, sert peynir değiştirebilirsiniz. 4 gün için menü
Gün 1
Kahvaltı: 2 dilim ekmek kepekli un, fishcake, salatalık.
Aperatif: yoğurt, elma.
Öğle Yemeği: Çorba Servisi. Yumurta, tecrübeli çay kaşığı bitkisel yağ ve limon suyu salatası.
Öğleden sonra snack: pişmiş kabak, patlıcan veya kabak (isteğe bağlı).
Akşam yemeği: fileto, posipane Yeşiller, yeşil fasulye, bezelye (değil konservovanim!) haşlanmış ve Domates sebze yağda hafifçe sote, balık.
2
Kahvaltı: kutu yulaf ezmesi, peynir ile kızarmış ekmek.
Aperatif: bir küçük mozzarella peyniri domates ve bir dilim ekmek.
Öğle Yemeği: hizmet kahverengi pirinç, Balık fileto, lahana salatası ve otlar ile havuç.
Öğleden sonra snack: armut ve fındık 30 g.
Akşam yemeği: herhangi bir sebze ile bir balık fırında pişmiş domates suyu.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o 3
Sabah: peynir bal veya yeşillikleri ile yumurta.
Aperatif: siyah ekmek bir dilim dilim füme ringa balığı ve salatalık ile.
Öğle Yemeği: haşlanmış patates, havuç ve brokoli.
Öğlen: mevsim meyveleri.
Akşam yemeği: Balık salata ve domates suyu ile.
4
Kahvaltı: balık Pate, iki tost yaprak yeşillik ve salatalık.
Aperatif: armut, fındık 30 g.
Öğle Yemeği: beşamel sos ile kahverengi pirinç, fasulye, yeşil fasulye veya brokoli bölümünü balık.
Öğlen: Mozzarella domates ile.
Akşam yemeği: balık fileto, lahana ve tatlı biber sebze salatası.
Yorumlar
Yorum Gönder