10 gün boyunca Doğu diyet menüsü
Geleneksel oryantal diyet dengeli bir diyet dayanmaktadır ve aşırı kilo ve sağlık azaltmak için etkili ve güvenli bir şekilde.
Asya beslenme organizmanın fizyolojik ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirilen yüzyıllar boyunca, bu nedenle, sağlıklı kilo verme yöntemleri, kilo kaybı vücut ödün vermeden olarak sadece bir yavaş yanma yoluyla elde edilebilir anlamına gelir uzun bir süre için kalori. Ağırlık normalleştirme bu süre içinde 3 ay vade, yaklaşık 6-8 kg kurtulabilirsiniz.
Geleneksel gıdalar diyet çok çeşitlidir ve en yararlı olduğu kabul edilir. Uzun ömür ve sağlık Doğu sakinleri farklı şaşmamalı. Asya'da nadir bu kronik hastalık kalp hastalığı, kanser ve obezite, gibi Batılı ülkelerde birçok.
Yasaklar ve Asya diyet kısıtlamaları yerine 1200 kalori 1400 için günlük numarası ile bir denge sunar.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o 10 gün boyunca Doğu diyet menüsü
10 gün boyunca Doğu diyetin ana ürünler
Oryantal tarifleri Doğu olarak çeşitlidir. Her ne kadar Asya her ülke ve bölge kendi mutfak tarzı, onları birleştirmek birkaç temel özellikleri vardır. Büyük miktarda bitki besin, soya, baharat öncelikle tüketim bu.
Kompleks karbonhidratlar
En sık kullanılan çanak pirinç, hangi sık sık fermentovanim soya sosu veya baharat doldurmak bileşenidir. Pirinç çeşitli şekillerde nerede hazırlanan Asya toplumlarda neredeyse kutsal durumu oldu. Tarifler birleşimini kullanın beyaz, kahverengi, siyah ve hatta kırmızı pirinç, ama o sadece bir ana yemek servis, aynı zamanda yemek için bir iltifat.
Darı, Mısır, makarna ve ekmek yanı sıra pirinç, kompleks karbonhidratlar kaynaklarıdır. Bir sık çanak patates, ama her zamankinden ve tatlı tatlı patates, büyük besin değeri ve zengin antioksidan olan bileşenidir.
Sebze
Her gün ve büyük miktarlarda kullanılır. Geleneksel olarak kullanılan tarifleri havuç, turp, pekìnka, yeşil fasulye, yaprak yeşillik, sarımsak, soğan, fidan, hardal lahana, daikon, bamiâ. İlle sadece son derece Asya sebze pişirmek. Onları aynı başarı ile değiştirme veya tamamlayıcı bize daha tanıdık: Patlıcan, kabak, kabak, domates, Bulgar biber, lahana, salatalık, kereviz ve diğer her türlü. Sebzeler lif, vitamin ve mineralleri ile vücut sağlamak.
Meyve
Birçok meyve diyet ek olarak kullanılır ve çiğ tüketilen, ancak onlara hayran fruktoz yüksek içerik nedeniyle değil buna değer.
Asya beslenme organizmanın fizyolojik ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirilen yüzyıllar boyunca, bu nedenle, sağlıklı kilo verme yöntemleri, kilo kaybı vücut ödün vermeden olarak sadece bir yavaş yanma yoluyla elde edilebilir anlamına gelir uzun bir süre için kalori. Ağırlık normalleştirme bu süre içinde 3 ay vade, yaklaşık 6-8 kg kurtulabilirsiniz.
Geleneksel gıdalar diyet çok çeşitlidir ve en yararlı olduğu kabul edilir. Uzun ömür ve sağlık Doğu sakinleri farklı şaşmamalı. Asya'da nadir bu kronik hastalık kalp hastalığı, kanser ve obezite, gibi Batılı ülkelerde birçok.
Yasaklar ve Asya diyet kısıtlamaları yerine 1200 kalori 1400 için günlük numarası ile bir denge sunar.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o 10 gün boyunca Doğu diyet menüsü
10 gün boyunca Doğu diyetin ana ürünler
Oryantal tarifleri Doğu olarak çeşitlidir. Her ne kadar Asya her ülke ve bölge kendi mutfak tarzı, onları birleştirmek birkaç temel özellikleri vardır. Büyük miktarda bitki besin, soya, baharat öncelikle tüketim bu.
Kompleks karbonhidratlar
En sık kullanılan çanak pirinç, hangi sık sık fermentovanim soya sosu veya baharat doldurmak bileşenidir. Pirinç çeşitli şekillerde nerede hazırlanan Asya toplumlarda neredeyse kutsal durumu oldu. Tarifler birleşimini kullanın beyaz, kahverengi, siyah ve hatta kırmızı pirinç, ama o sadece bir ana yemek servis, aynı zamanda yemek için bir iltifat.
Darı, Mısır, makarna ve ekmek yanı sıra pirinç, kompleks karbonhidratlar kaynaklarıdır. Bir sık çanak patates, ama her zamankinden ve tatlı tatlı patates, büyük besin değeri ve zengin antioksidan olan bileşenidir.
Sebze
Her gün ve büyük miktarlarda kullanılır. Geleneksel olarak kullanılan tarifleri havuç, turp, pekìnka, yeşil fasulye, yaprak yeşillik, sarımsak, soğan, fidan, hardal lahana, daikon, bamiâ. İlle sadece son derece Asya sebze pişirmek. Onları aynı başarı ile değiştirme veya tamamlayıcı bize daha tanıdık: Patlıcan, kabak, kabak, domates, Bulgar biber, lahana, salatalık, kereviz ve diğer her türlü. Sebzeler lif, vitamin ve mineralleri ile vücut sağlamak.
Meyve
Birçok meyve diyet ek olarak kullanılır ve çiğ tüketilen, ancak onlara hayran fruktoz yüksek içerik nedeniyle değil buna değer.
Yorumlar
Yorum Gönder